Matposer/bioposer

Bioposer deles ut en gang pr år.

Gjelder KUN for abonnenter i Arendal, Grimstad og Froland.

Dersom du trenger matposer eller sekker til plastemballasje, knyt en bio-pose eller plastsekk på dunken, så får du ny rull av renovatøren. Posene er gratis.

NB: Vi deler ikke ut plastsekker til de som har fått dunk til plast. Har du for liten plass i plastdunken, bestill heller en større dunk ved å sende en e-post til kundesenter@agderrenovasjon.no

Bioposer kan også hentes i en av butikkene som er listet opp nedenfor. De som benytter nedgravde avfallscontainere må hente bioposer i butikk.

Du kan hente matposer følgende steder:

Arendal: Kiwi sentrum, Kiwi Bjorbekk, Spar Amfi Arena, Meny Krøgenes, Coop Extra Tromøytunet, Shell Joker Tromøy , Matkroken Kilsund, Kiwi Saltrød, Kiwi Nedenes, Joker Hisøy, Servicesenteret i Kulturhuset

Grimstad: Joker Storgata, Meny Fevik, Joker Homborsund, Spar Odden, Servicesenteret Rådhuset

Froland: Spar Blakstad, KIWI Blakstadheia

Sekker til plastemballasje

Det deles ut sekker til plastemballasje en gang pr år. Trenger du flere sekker knyt en sekk på en dunk som skal tømmes, så får du en rull av renovatøren. Sekkene er gratis.

Sekker til restavfall

Det er ikke lenger lov å sette ut sekker med restavfall, dette må leveres på avfallsmottakene. Benytt gjennomsiktige sekker (ikke de samme som til plastemballasje) når dere skal levere restavfall til avfallsmottakene.