Personvern

Personvernerklæring

Rett til personvern og taushetsplikt
Som innbygger i Arendal, Froland eller Grimstad kommune skal du føle deg trygg på at vi håndterer personinformasjon om deg på en sikker og forsvarlig måte. Dette gjelder også våre kunder og samarbeidspartnere i næringslivet. Personopplysninger vi blir kjent med vil kun bli brukt til formål som er knyttet til avtalte oppgaver - som vi utfører på vegne av kommunene.

Rett til informasjon om behandlingen av personopplysninger
Hvis du spør om det, vil vi opplyse om hvordan opplysningene om deg blir behandlet. Du kan få vite hva slags opplysninger vi har om deg, hva de skal brukes til, og hvor de er innhentet fra.  

Du skal kunne kreve at feilaktige eller mangelfulle opplysninger om deg blir rettet
Dersom du oppdager mangelfulle eller feilaktige opplysninger om deg selv, ber vi om at du tar kontakt med oss, så vil vi rette dette så raskt det lar seg gjøre. 

Du kan kreve at unødvendige opplysninger om deg blir sperret eller slettet
Vi sletter opplysninger som ikke lenger er nødvendige for formålet. Dette gjelder ikke dersom opplysningene skal oppbevares i henhold til annen lovgivning, for eksempel regnskapsloven og arkivloven.

Videreformidling
Personopplysninger vi har om deg vil ikke bli videreformidlet uten at du har godkjent dette. 

Informasjonssikkerhet
Vi har etter personopplysningsloven ansvar for å sørge for at personopplysningene er tilstrekkelig sikret.  Vi har systemer og rutiner som sørger for at kun de som har et tjenstlig behov får tilgang til opplysningene.

Informasjonskapsler – cookies
Agder Renovasjon benytter såkalte cookies, eller informasjonskapsler, på våre nettsider. Dette er knyttet til bl.a. statistikk- og skjemaløsninger. Du kan selv reservere deg mot informasjonskapsler ved å gjøre endringer i innstillingene på din nettleser. Følgende cookies er i bruk hos Agder Renovasjon: Google Analytics, Hotjar, Agderposten, Craft CMS.

Skjema på web
Hvis du gjør bestillinger direkte på våre websider, så sendes det en e-post til vårt kundesenter med informasjon om det du skriver i bestillingen. «Fant du det du lette etter» er et skjema på våre websider, her lagres det såkalt IP-adresse når du er inne på skjema. Dette gjøres for å unngå misbruk av funksjon som gjelder for denne websiden.


Fant du det du lette etter?

Følg oss

Følg oss på sosiale medier:

Facebook
Instagram
Blogg

Åpningstider

Heftingsdalen, Østerhus
og Gjenbruksbutikken
Man, tors 07:30-19:00
Tirs, ons, fre 07:30-15:30

Kontakt oss

Agder Renovasjon IKS
Dalenveien 347, 4849 Arendal.

Tlf: 37 05 88 00
man-fre 08:00-15:30
Send oss en E-post