MinRenovasjon – renovasjonsappen nå i ny versjon!

MinRenovasjon er en gratis app du kan laste ned for å blant annet få oversikt over henting av avfall der du bor og motta påminnelser. Du kan også ha dialog med kommunen eller renovasjonsselskapet ved behov, og få oversikt over sortering og gjenvinningsstasjoner i din kommune.

Vi ønsker å gjøre hverdagen litt enklere for innbyggerne i Arendal, Grimstad og Froland kommune, og ved å ta i bruk MinRenovasjon vil du hele tiden ha oversikt over håndtering og tømming av ditt avfall. Nå er denne appen oppdatert til en ny versjon, for å gi deg som bruker bedre oversikt.

Du finner appen i App Store eller Google Play, og om du allerede har appen må du oppdatere denne for å få siste, nye versjon.

iOS – App Store: https://apps.apple.com/no/app/minrenovasjon/id606138819
Android – Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=no.norkart.komtek.renovasjon.client&hl=no&gl=US

Tømmekalender med varsel:
Tømmekalenderen viser datoer for kommende avfallstømming – hvilket avfall som blir hentet når. Det er også mulig å aktivere varsling på et ønsket tidspunkt i forkant, slik at appen sier ifra når det er på tide å sette frem dunken. For at varsling skal fungere for deg, er det viktig at du har den nyeste versjonen av MinRenovasjon.
Har du en slektning som trenger ekstra oppfølging rundt avfallstømmingen, eller passer du huset til en venn som er bortreist? Da kan du enkelt legge inn flere
adresser ved behov.

Kom i gang med MinRenovasjon på 1-2-3:
1. Last ned appen fra Google Play eller App Store. Om du allerede har appen må den oppdateres til siste versjon.
2. Søk opp **NAVN PÅ KOMMUNE** kommune, og legg til din adresse eller gårdsnummer/bruksnummer.
3. Skru på varsler om du ønsker det.

Viktig informasjon om varsler og tilganger
Varslinger fra appen kan utebli på grunn av innstillinger på mobiltelefonen din. Dette handler i de fleste tilfeller om at appen ikke har fått tillatelsene som trengs. Du må godta at appen kan motta varsler, for å få de varslingene du har behov for.
Mobiltelefonen må også være tilkoblet WiFi eller mobildata på det varslingstidspunktet du velger. Alle varsler som er sendt, eller forsøkt sendt, har du
full oversikt over i appen under «varslingshistorikk».

Last ned appen «Min Renovasjon» på din mobil. Her får du opp dine hentedager for avfall og annen nyttig informasjon. Du kan også sette på varsel i appen dagen før avfall skal tømmes. Les mer her.

Nedenfor kan du søke opp din adresse å se dine neste tømmedager. Du kan også skrive ut kalender for hele året ved å trykke på lenken under tabellen der det står «Se tømmedager for hele året».